7. POMLADNI TEK

4270 Jesenice, SLO

7. POMLADNI TEK - JESENICE 2014 sobota, 15.3.2014, Jesenice, trg na Stari Savi Tek šteje tudi za Gorenjski pokal v rekreativnih tekih in Pokal mladih 2014.

7. POMLADNI TEK - JESENICE 2014

sobota, 15.3.2014, Jesenice, trg na Stari Savi

Tek šteje tudi za Gorenjski pokal v rekreativnih tekih in Pokal mladih 2014.

Start otroških tekov ob 10:15 uri 
Start teka na 10 km ob 11:00 uri

Nagrade: Prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, poleg medalj pa bo tudi nekaj prakticnih nagrad.

Prijave: Zelo zaželene so predprijave, niso pa nujne. S predprijavo nam pomagate pri narocanju okvirnih kolicin majic in hrane, katere prejmejo vsi tekaci. Predprijavljeni tekaci si tudi zagotovijo majico, medtem ko jih na dan prireditve lahko zmanjka. 
Prijavite se po elektronski pošti: zsj.programi@siol.net, ali po telefonu 051 685 240. Ob prijavi navedite ime in priimek, leto rojstva.

Startnina: 7 € / udeleženca. Vsi tekaci na 10 km prejmejo bon za prehrano, pijaco in majico. 
Startnino se poravna na dan tekmovanja od 10:00 do 10:50 ure. Startnine za otroke ni, vsi otroci pa prejmejo spominsko medaljo in palacinko.

Ob 11:05 - start rekreativnega netekmovalnega teka z Alenko Dolžan. Tek je namenjen vsem, ki ne bi tekli na 10 km, odtekli pa bi 20-30 minut v pocasnem tempu. Prijave niso potrebne. Pred tekom boste rekli nekaj besed o teku, nato pa se podali na skupno pot po trasi Pomladnega teka, vendar se prej vrnili na cilj.

Na teku bo letos prvic merjenje tekacev na 10 km potekalo s cipi, v organizaciji ŠD Timing Poljane. Gre za vrhunski sistem Jaguar, proizvajalca Innovative Timing Systems, ki verjetno upraviceno trdi, da ponuja trenutno najnaprednejši casomerilski sistem na svetu. Cipi so za enkratno uporabo in se nalepijo na spodnjo stran štartne številke. Vkljucuje zaslon na dotik, ki tekmovalcu omogoca izpis njegovega rezultata.

Vec informacij:

V casu teka bodo ceste po katerih se tece zaprte za promet. Prireditev je organizirana v sklopu prireditev ob obcinskem prazniku Obcine Jesenice. Vzporedno s prireditvijo bo potekal tudi Jožefov sejem na isti lokaciji.

Prijavi se lahko vsakdo, ne glede na starost, spol ali kondicijsko pripravljenost.

Organizatorja: Zavod za šport Jesenice in Športna zveza Jesenice.

Vabljeni!

When & Where

Mar 15, 2014

Saturday

9:30 AM

Add to Calendar

Event Schedule

4270 Jesenice, SLO

Gornjesavski muzej Jesenice

Courses & Maps

Share Your Results

We'll automatically post your results for you on race day. Just connect your Twitter account.

 

Connect with Twitter

Trust Guard Security Scanned